Disclaimer

Disclaimer

Yfinance heeft de informatie die weergegeven is op de website met zorg samengesteld, maar voor de juistheid of volledigheid van de informatie kan Yfinance niet instaan.

De weergegeven informatie op deze website is uitsluitend ter indicatie en kan ieder moment zonder voorafgaande aankondiging door Yfinance worden gewijzigd.

Yfinance aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en de weergegeven informatie op deze website, ook niet voor de juistheid en/of volledigheid daarvan. Aan de weergegeven gegevens op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Yfinance kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.

Berekeningen

Yfinance stelt u op deze website in de gelegenheid diverse berekeningen te maken. Deze berekeningen worden gemaakt op basis van algemene uitgangspunten en door u ingevoerde gegevens en kunnen afwijken van de voor u geldende omstandigheden. De uitkomsten van de berekeningen zijn uitsluitend ter indicatie en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. Yfinance aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking en de uitkomst van de berekeningen.