Hypotheek afsluiten

Waarom klanten voor Yfinance kiezen of voordelen van Yfinance

  • Onafhankelijk (hypotheek)advies
  • Eén aanspreekpunt
  • Transparante werkwijze
  • Keuze uit de laagste rentetarieven
  • Eerste gesprek is kosteloos
  • Uitleg in begrijpelijke taal

Bij het afsluiten een hypotheek komt veel kijken.

Er zijn verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden. Eén van de belangrijkste zaken om uit te zoeken is hoeveel u per maand maximaal wilt en kunt uitgeven aan hypotheeklasten.

Onze Erkend Hypothecair Planners inventariseren uw persoonlijke situatie en uw toekomstplannen en -wensen. De aandacht voor uw wensen op lange termijn is voor u van groot belang bij de keuzes die u nu maakt. Daarom maken onze adviseurs een prognose van uw financiële situatie op langere termijn. De hypotheekadviseur maakt hierbij gebruik van professionele en up-to-date planningssoftware. Daarnaast moet een Erkend Hypothecair Planner jaarlijks voldoen aan strenge opleidingseisen en actuele vakkennis.

Het advies van de Hypothecair Planner gaat dus verder dan uw hypotheek alleen. Daarom staan onze hypotheek adviseurs niet alleen nu, maar ook later voor u klaar.

Bekijk hier wat een hypothecair planner voor u kan betekenen.

Yfinance verzorgt hypotheekadvies in heel Twente. Zo verzorgen wij hypotheekadvies in Hengelo, Hypotheekadvies in Borne, Hypotheekadvies in Almelo en nog veel meer! Neem contact op om de mogelijkheden omtrent hypotheekadvies te bespreken.

Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.


Waar kunnen we mee helpen?

Neem contact op