Leningen

Leningen

Wilt u een lening aanvragen? Heeft u geld nodig voor een grote aankoop? En weet u al precies hoeveel u nodig heeft? Denk dan eens aan een persoonlijke lening.

Binnenkort is het mogelijk om via Yfinance een lening af te sluiten.

Bij een persoonlijke lening leent u eenmalig een bedrag dat u binnen een afgesproken periode terugbetaald. Per maand betaalt u een vast bedrag aan rente en aflossing. De rente staat vast voor de hele looptijd. Bij een doorlopend krediet spreekt u een kredietlimiet af. Hierbinnen kunt u voortdurend opnemen en aflossen, de rente is variabel en het krediet heeft geen vaste looptijd.

Het is handig om hiervoor uw identiteitsbewijs, bewijs van inkomen, bankafschriften en eventuele saldo-overzicht(en) van uw bestaande lening(en) mee te nemen.

Het kan ook voorkomen dat u niet precies weet hoeveel u wilt lenen. Bijvoorbeeld als u gaat verbouwen. In zo’n geval biedt een doorlopend krediet uitkomst. Dit is een bedrag dat u flexibel kunt opnemen en aflossen.

Wat kost een doorlopend krediet?

Dit is afhankelijk van hoeveel u wilt lenen. In het geval van een doorlopend krediet neemt u geld op als u het nodig heeft. En betaalt u alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente van een doorlopend krediet is variabel. Dat betekent dat de rente kan stijgen of dalen. Wilt u eerder aflossen? Of uw lening in z’n geheel afbetalen? Dat is ook mogelijk.

Onze adviseurs helpen u graag om te kijken welke lening het beste bij u en uw financiële situatie past.