Over ons

Yfinance adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. Als financieel- & hypotheekadviseur staan wij klaar om je te begeleiden bij een van de belangrijkste financiële beslissingen in jouw leven: het kopen van een woning en het verkrijgen van de juiste hypotheek. Met onze jarenlange ervaring en samenwerking met meer dan 30 banken en verzekeraars kunnen wij je voorzien van een financieel product dat perfect aansluit op jouw persoonlijke financiële situatie. 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur kunnen wij je voorzien van een voorstel met aantrekkelijke voorwaarden en de scherpste rentes, wij begrijpen dat iedere klant unieke behoeften en doelen heeft. Of je nu voor het eerst een huis koopt, wil verhuizen naar een volgende woning, jouw huidige hypotheek wilt herzien of uit elkaar gaat, wij zijn er om je te helpen. 

Het team van Yfinance zijn financieel- & hypotheekadviseurs die niet alleen over kennis van de hypotheekmarkt beschikken, maar ook kennis hebben om je te begeleiden bij de aankoop van een woning. Wij streven naar transparantie en open communicatie gedurende het hele proces. We leggen complexe financiële producten op een begrijpelijke manier uit, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Wij zijn er om samen met je het gehele hypotheekproces te doorlopen, je te ontzorgen en te begeleiden waar mogelijk. 

Wil je weten welke mogelijkheden er voor je zijn? Neem contact met ons op en bekijk met een van onze adviseurs naar jouw mogelijkheden. Het eerste gesprek is kosteloos.